Ισχυρή Νέα Δημοκρατία ζητά ο Καραμανλής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Κάλεσμα για συσπείρωση της δεξιάς παράταξης και των ψηφοφόρων της απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Αναλυτικά όλη η δήλωσή του

Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλής.

"Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα", τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής.

Αναλυτικά όλη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:

"Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη.

Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.

Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι' αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα".

Αντίδραση από ΛΑ.Ο.Σ

"Ο Κώστας Καραμανλής δεν διδάσκεται από τα λάθη του", υποστήριξε ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τη σημερινή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.

"Το πιο λυπηρό της όλης υπόθεσης, είναι το ότι μερικοί άνθρωποι δεν διδάσκονται από τα λάθη τους" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ και τονίζει ότι τα ίδια ακριβώς έλεγε ο κ. Καραμανλής και στις εκλογές του 2009 και -σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ- παρέδωσε τη χώρα στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου με 43,92% και 160 βουλευτές.

"Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν διδάσκεται από τα λάθη του" καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.

SHARE:

24Media Network