Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει για γκαζόζα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέδριο της νεολαίας του κόμματος
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέδριο της νεολαίας του κόμματος EUROKINISSI

"Θα έχουμε πόλεμο" αν διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ προειδοποιεί ο πρώην υπουργός Άμυνας, αποκαλύπτοντας ότι αυτός κρυβόταν πίσω από το χθεσινό συμβάν με τον Αριστείδη Φωκά στη Βουλή.

"Εγώ είπα στο βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα" δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό στη Βουλή, με τον βουλευτή του κόμματός του Αριστείδη Φωκά. Αιτιολόγησε δε την πράξη του συμπληρώνοντας "για να καταλάβουν τι σημαίνει εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ"

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, συνομιλώντας με κ. Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: "Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ" και μένω με τρεις υπουργούς".

Προειδοποίησε δε ότι "εάν τολμήσουν να διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο". Συμπλήρωσε δε με νόημα ότι "Εμείς κάποια στιγμή θα πίνουμε γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής".

Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο Τέρενς Κουίκ που αναμένεται να πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου όταν αυτός την παραδώσει, λέγοντας ότι "Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτέης και έγινε δύο φορές υπουργος. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειας ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ: Μπέρδεμα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία - ψήφισαν λάθος

Θρασύτατη επίθεση Καμμένου σε Παυλόπουλο

Παραλήρημα Καμμένου για Σόρος - Χριστόδουλο και ξαφνικός έρως με το Σαμαρά που έβριζε

Χωρίς ΚΟ κινδυνεύει να μείνει ο Καμμένος- Παπαχριστόπουλος: Δε θα γίνω ο Αμυράς των ΑΝΕΛ 

SHARE:

24Media Network