Εκτός ΑΝΕΛ έθεσε Κουντουρά και Κόκκαλη ο Καμμένος

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και  τέως Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τέως Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

Με μήνυματά του στο Twitter, ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε εκτός κόμματος την υπουργό Τουρισμού και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά τις δηλώσεις τους περί στήριξης της κυβέρνησης με ψήφο εμπιστοσύνης.

Με τιτίβισμά του, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, θέτει εκτός κόμματος την υπουργό Τουρισμό, Έλενα Κουντουρά, μετά την πρωινή της δήλωση στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει "ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της".

Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει πως η Έλενα Κουντουρά "με ανακοίνωσή της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα", και προσθέτει πως "Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".

ADVERTISING

Η κυρία Κουντουρά στην σημερινή της δήλωση, τόνιζε την στήριξή της στην ελληνική κυβέρνηση, προσθέτοντας πως παραμένει "συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον".

Λίγο αργότερα, ο Πάνος Καμμένος έκανε γνωστό, ότι εκτός της ΚΟ των ΑΝΕΛ τίθεται και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανπάπτυξης, Β. Κόκκαλης, ο οποίος επίσης δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση, παρέχοντας ψήφο εμπιστοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ψήφος εμπιστοσύνης, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουντουρά: "Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της"

SHARE:

24Media Network