Καμμένος: Προϋπόθεση η συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους

Συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, Κυριακή 21 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, Κυριακή 21 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

“Η λύση θα είναι οριστική και η εποχή των μνημονίων θα έχει περάσει” εκτίμησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Τόνισε ότι παραμένουν οι κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ο κυβερνητικός εταίρος χωρίς να αναφερθεί ρητά σε αυτές

Αισιοδοξία ότι τις επόμενες ώρες ή ημέρες, η κυβέρνηση τηρώντας τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου, θα προχωρήσει στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Προϋπόθεση για τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων είναι οποιαδήποτε συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους τόνισε ο κ.Καμμένος σημειώνοντας ότι παραμένουν οι κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ο κυβερνητικός εταίρος, χωρίς όμως να αναφερθεί ρητά σε αυτές.

Υπογράμμισε επίσης τον εθνικό χαρακτήρα της διαπραγμάτευσης.

“Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματεύεται απλώς η κυβέρνηση. Ελπίζουμε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων θα είναι θετική για τον ελληνικό λαό.

Οι προϋποθέσεις που έχουν μπει και από την κυβέρνηση αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι οποιαδήποτε συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους”, δήλωσε ειδικότερα ο κ. Καμμένος.

“Παραμένουν οι «κόκκινες γραμμές» που έχουμε θέσει και θεωρούμε ότι τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση τηρώντας τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση”, πρόσθεσε καταλήγοντας: “Η λύση θα είναι οριστική και η εποχή των μνημονίων θα έχει περάσει”.

Αμέσως μετά τη συνεδρίας της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος μετέβη στο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

FT: H ελληνική ελίτ διασκεδάζει την ώρα που η χώρα είναι στα κάγκελα

Φλαμπουράρης: Δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας

SHARE:

24Media Network