Καραμανλής: Με ευχές στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση η έναρξη της ομιλίας του

Καραμανλής: Με ευχές στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση η έναρξη της ομιλίας του
Ο Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας Eurokinissi

Ευχές για ταχεία ανάρρωση απηύθυνε στην Φώφη Γεννηματά ο τ. πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ξεκινώντας την ομιλία του στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα 47 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα 47 χρόνια παρευρεύθη φυσικά και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος έφτασε στην εκδήλωση με την σύζυγό του, Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη, εκφώνησε ομιλία στην οποία απηύθυνε μήνυμα εθνικής ενότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ σχολίασε και την στάση της Τουρκίας και την κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, το οποίο την ανάγκασε να αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία του Κινήματος.

Από την αρχή μάλιστα της ομιλίας του, ο Κώστας Καραμανλής ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά:

“Να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά. Είμαι σίγουρος ότι θα υπερβεί και αυτή τη δοκιμασία και θα επανέλθει ακμαιότερη παρά ποτέ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα