Κατρίνης για Σαρτζετάκη: “Πέρασε στην ιστορία, αφού πρώτα έγραψε ιστορία”

Κατρίνης για Σαρτζετάκη: “Πέρασε στην ιστορία, αφού πρώτα έγραψε ιστορία”
Μιχάλης Κατρίνης Eurokinissi

Η αναφορά του Μιχάλη Κατρίνη στον Χρήστο Σαρτζετάκη, μετά την είδηση του θανάτου του. "Είναι δεδομένο ότι θα τον τιμήσει η ίδια η ιστορία".

Στην είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, αναφέρθηκε σε σχόλιό του ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

“Ο Χρήστος Σαρτζετάκης πέρασε σήμερα στην ιστορία, αφού πρώτα έγραψε ιστορία. Ο αδέκαστος και ακέραιος δημοκράτης και δικαστικός. Χωρίς αυτόν, δεν θα είχε αποκαλυφθεί η αλήθεια στη δολοφονία Λαμπράκη και η ύπαρξη ενός παρακράτους, σε εποχές δύσκολες και ταραγμένες.

Τιμήθηκε με το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι δεδομένο ότι θα τον τιμήσει η ίδια η ιστορία”, ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Ο Χρήστος Σαρτζετάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, καθώς νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Λαϊκό” από τον περασμένο Δεκέμβρη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σαρτζετάκης νοσηλευόταν από 01/12/2021 στο ΓΝΑ “ΛΑΪΚΟ” λόγω πνευμονίας από εισρόφηση, ενώ από τις 3 Δεκεμβρίου νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα