Κατρίνης: Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη

Ο Μιχάλης Κατρίνης
Ο Μιχάλης Κατρίνης EUROKINISSI

Το σχόλιο του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μ. Κατρίνης για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Έντονη κριτική στον κ. Μητσοτάκη σε σχέση με τα όσα είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, άσκησε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, διαπιστώνοντας «δυσανεξία και ενόχληση» από πλευράς του  Πρωθυπουργού, για το γεγονός ότι το Κίνημα ισχυροποιείται μέρα με τη μέρα.

«O κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσανεξία και την ενόχληση του για το γεγονός ότι απέναντι του έχει πλέον μια ουσιαστική και προγραμματική αντιπολίτευση, απέναντι του έχει το Κίνημα Αλλαγής, την ψυχή του ΠΑΣΟΚ, που ισχυροποιείται μέρα με την ημέρα» σημειώνει ο Μιχάλης Κατρίνης με ανάρτησή του στα social media.

Ενώ συμπλήρωσε: «Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη: να απευθύνεται σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, σε όλες τις υγιείς, δημιουργικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας. Θα συνεχίσει να μιλά με επιχειρήματα και προγραμματικές προτάσεις».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network