Κεραμέως για ξυλοδαρμό καθηγητή: “Ζήτησα να γίνει αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα”

Κεραμέως για ξυλοδαρμό καθηγητή: “Ζήτησα να γίνει αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα”
Η Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Το σχόλιο της υπουργού Παιδείας για την επίθεση που δέχτηκε καθηγητής σε γυμνάσιο των Χανίων από γονέα, επειδή ζήτησε από το παιδί του να φορέσει μάσκα. "Τέτοιες ενέργειες δεν θα γίνουν ανεκτές", είπε η Νίκη Κεραμέως.

Αναφορά στον Εισαγγελέα ώστε να γίνουν οι όποιες ενέργειες για τον ξυλοδαρμό καθηγητή σε σχολείο των Χανίων ζήτησε η Νίκη Κεραμέως, όπως ανέφερε σε σχετική της ανάρτηση, σχολιάζοντας την επίθεση από πατέρα μαθητή μετά τις συστάσεις για τη χρήση της μάσκας. Η υπουργός Παιδείας, ξεκαθάρισε πως τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Μου αναφέρθηκε περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στα Χανιά από γονέα που αρνήθηκε να φορέσουν τα παιδιά του μάσκα. Επικοινώνησα με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και τους διαβεβαίωσα ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ήδη ζήτησα από την Υπηρεσία να καταθέσει σχετική αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες. Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα