ΚΚΕ: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τους γιατρούς για να κρύψει το αθωράκιστο σύστημα υγείας

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τους γιατρούς για να κρύψει το αθωράκιστο σύστημα υγείας
Τα γραφεία του ΚΚΕ. Eurokinissi

"Η κυβέρνηση προχωρά στη στοχοποίηση και των γιατρών για να κρύψει ότι το δημόσιο σύστημα υγείας παραμένει αθωράκιστο" αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

“Η κυβέρνηση μετά τη στοχοποίηση του λαού, προχωρά και στη στοχοποίηση των γιατρών για να κρύψει ότι το δημόσιο σύστημα υγείας παραμένει αθωράκιστο και ότι αυτό συνεπάγεται βαρύ τίμημα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

“Όμως τα ψέματα τελείωσαν και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης έχουν αποκαλυφθεί” συνεχίζει το ΚΚΕ και καταλήγει:

“Αυτό που απαιτείται είναι μαζικός οργανωμένος αγώνας για την σωτηρία του λαού. Κάτω τα χέρια από τους υγειονομικούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή”.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης της Παρασκευής για τον κορονοϊό, ο κ. Κοντοζαμάνης ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ που αγγίζουν το 80% είπε πως “για να μπει κάποιος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια και είναι ο γιατρός, ο θεράπων ιατρός, οι ειδικοί γιατροί οι οποίοι αποφασίζουν εάν κάποιος θα νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή όχι. Και πολλές φορές, η απόφαση αυτή λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως είναι οι πολλαπλές συννοσηρότητες, οι οποίες παίζουν τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο προκειμένου να ληφθεί η απόφαση εισαγωγής ή όχι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα