Κούλογλου για Novartis: Δεν μπορεί να αποκαλούνται οι δικαστές συμμορίτες

Κούλογλου για Novartis: Δεν μπορεί να αποκαλούνται οι δικαστές συμμορίτες
Στέλιος Κούλογλου (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη Novartis, τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου για τα οποία όταν είδαν το φως της δημοσιότητας μίλαγαν για σκευωρία.

“Και για τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου έλεγαν ότι είναι σκευωρία, όπως λένε τώρα για τη Novartis” τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: “Μπορεί να υπερέβαλε ο κ. Παπαγγελόπουλος (σ.σ.: σχετικά με τη δήλωσή του ότι η Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους). Μπορεί και όχι. Αν τελικά δεν ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον κανενός πολιτικού προσώπου, θα αποδειχθεί ότι δεν είχε δίκιο. Ακόμη δεν έχουμε δει όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Με λυπεί και μου προκαλεί δυσφορία ο τρόπος που αντιδρά η αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να αποκαλούνται οι δικαστές συμμορίτες. Επτά ονόματα πολιτικών δόθηκαν στη Δικαιοσύνη από το FBI. Τι ήταν αυτοί; Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ; Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά είναι αλήθεια ότι χάθηκαν πάρα πολλά χρήματα.”

Στην ερώτηση αν λυπάται για τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία η υπόθεση πήγε στο αρχείο, ο κ. Κούλογλου απάντησε: “Λυπάμαι για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ο εμπνευστής του ήταν ο κ. Βενιζέλος και του γύρισε μπούμερανγκ. Ο κ. Βενιζέλος πρέπει να θυμηθεί τι έλεγε όταν έσκασαν τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου. Έλεγε ότι είναι σκευωρία. Ο ένας καταδικάστηκε και φυλακίστηκε, ο άλλος είναι προφυλακισμένος. Μήπως η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν αντιδρά στις επιθέσεις που δέχεται η Εισαγγελέας Διαφθοράς επειδή είναι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης; Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τον Ανδρέα Λοβέρδο πριν το κάνει το κόμμα του κ. Λοβέρδου. Τα κατεστημένα συμφέροντα που εκφράζει το δικαστικό σώμα εξυπηρετούνται καλύτερα από μία συντηρητική κυβέρνηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version