Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά τον λαό με υποσχέσεις

Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά τον λαό με υποσχέσεις
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

"Ο λαός βλέπει τα παζάρια που κάνετε όλοι σας και δικαιολογημένα αηδιάζε" επισήμανε για τις μετεγγραφές βουλευτών ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χαρακτηρίζοντας "κατάπτυστη" την Συμφωνία των Πρεσπών κι εκτιμώντας ότι «θα την πληρώσουν οι λαοί" των Βαλκανίων.

«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά τον λαό με υποσχέσεις» τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Δ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλεί «με θράσος» σε προοδευτική συμπαράταξη εναντίον των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της ΝΔ ενώ «εφάρμοσε όλες τις νεοφιλελεύθερες κοινοτικές κατευθύνσεις», ενώ του καταλόγισε ότι με την συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ «άνοιξε τον δρόμο για περαιτέρω συντηρητικοποίηση».

Ο Δ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την Συμφωνία των Πρεσπών εκτιμώντας ότι «θα την πληρώσουν οι λαοί» των Βαλκανίων, ενώ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει γίνει «σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο» κι ότι καλλιεργεί την «αυταπάτη ότι η ιμπεριαλιστική συμμαχία της ΕΕ μπορεί να γίνει φιλολαϊκή». Ο Δ. Κουτσούμπας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μετεγγραφές βουλευτών τονίζοντας ότι «ο λαός βλέπει τα παζάρια που κάνετε όλοι σας και δικαιολογημένα αηδιάζει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα