Λεβέντης: Κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών η προϋπόθεση για να στηρίξω οποιαδήποτε κυβέρνηση

Λεβέντης: Κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών η προϋπόθεση για να στηρίξω οποιαδήποτε κυβέρνηση
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης Eurokinissi

"Αν τολμήσετε και κάνετε ψηφοφορία με αποστάτες για την Μακεδονία, ο Ελληνικός λαός δεν θα το αποδεχθεί", προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επικρίνοντας έντονα τις αποχωρήσεις βουλευτών από κόμματα για να προσχωρήσουν σε άλλα.

Την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως προϋπόθεση για να στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση μετά τις επόμενες εκλογές έθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Αν τολμήσετε και κάνετε ψηφοφορία με αποστάτες για την Μακεδονία, ο Ελληνικός λαός δεν θα το αποδεχθεί» προειδοποίησε χαρακτηριστικά. Ο Β. Λεβέντης τόνισε ότι «δεν είναι προς τιμή των πολιτικών κομμάτων που έχουν δώσει στέγη σε τριγυρατζήδες» επικρίνοντας τις αποχωρήσεις βουλευτών από κόμματα για να προσχωρήσουν σε άλλα και παρατηρώντας ότι «οι αποστάτες θα εξαφανιστούν και τα κόμματά σας θα τιμωρηθούν».

Ο Β. Λεβέντης εκτίμησε ότι «στο μυαλό του Τσίπρα» υπάρχει και το ενδεχόμενο να αφήσει την επόμενη κυβέρνηση να κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών προβλέποντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης υπό την πίεση της πρεσβείας των ΗΠΑ θα κάνει κωλοτούμπα.

Ο Β. Λεβέντης τόνισε ότι χρειάζεται χάραξη οικονομικής πολιτικής κι όχι ελεημοσύνες για να ανακουφιστούν οι πολίτες, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μοιράζει χρήματα «με κριτήριο ψηφοθηρίας», ενώ συνεχίζει τους διορισμούς παρά το γεγονός ότι η πτώχευση προήλθε από αυτούς. Όσον αφορά την επίθεση στο ΣΚΑΪ, ο Β. Λεβέντης τόνισε ότι όταν τα πολιτικά κόμματα ανεβάζουν την πόλωση είναι επόμενο «κάποιος θερμοκέφαλος» να κάνει κάτι τέτοιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα