Σε εξέλιξη το έκτακτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο ΣΕΦ

Σε εξέλιξη το έκτακτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ στο ΣΕΦ
Στιγμιότυπο από το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής Eurokinissi

Η χημεία μεταξύ των τριών πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι το βασικό αντικείμενο παρατήρησης στο 2ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής,

Μήνυμα επιστροφής στην ομαλότητα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη πολιτικά περίοδο και έπειτα από έναν χρόνο «αναταράξεων» στο εσωτερικό του, θα επιχειρήσει να εκπέμψει το Κίνημα Αλλαγής στο έκτακτο συνέδριο που άνοιξε αυλαία το πρωί του Σαββάτου στο ΣΕΦ και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά:

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις όλων των «πρωτοκλασάτων» στελεχών, καθώς από το βήμα θα τοποθετηθούν, μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κ. Σημίτης και Γ. Παπανδρέου, αλλά και ο κ. Ευ. Βενιζέλος, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Θα ακολουθήσει, αύριο το πρωί, η ανάδειξη των νέων εκτελεστικών οργάνων του κόμματος (Κεντρική Επιτροπή και Εκτελεστική Γραμματεία), ενώ η αυλαία θα πέσει με εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 13.30. Εκτός της κ. Γεννηματά, στην αυριανή εκδήλωση θα τοποθετηθεί και ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) για την προεδρία της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα