Μαξίμου: Συκοφαντική επίθεση ΚΙΝΑΛ κατά Παυλόπουλου, να πάρει θέση η ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος EUROKINISSI

Συνάντηση με την εισαγγελέα Αρείου Πάγου είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Κινήματος, θέτοντας ζήτημα για τη μη διερεύνηση ευθυνών του σημερινού ΠτΔ για το C4I. Για συκοφαντική επίθεση κάνει λόγο το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, προκαλώντας τη ΝΔ να πάρει θέση

Στο στόχαστρο συνεχίζει να βάζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο το Κίνημα Αλλαγής, με το Μαξίμου να κάνει λόγο για συκοφαντική επίθεση και να προκαλεί τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση.

Αντιπροσωπεία του Κινήματος είχε σήμερα συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θέτοντας ζήτημα για τη μη διερεύνηση ευθυνών και του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας για την υπόθεση με το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4I). Το ΚΙΝΑΛ έχει καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα, ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για νέο "βρώμικο ΄89" και "σχέδιο κατά της δημοκρατικής παράταξης" με αφορμή το άνοιγμα λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, καθώς και για "καραμανλικό Ρασπούτιν" στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το Μαξίμου έσπευσε να αδράξει την ευκαιρία όχι μόνο για να υπερασπιστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και για να φέρει τη ΝΔ σε δύσκολη θέση.

"Η συκοφαντική επίθεση του Κινήματος  Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα.

Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον" αναφέρει ειδικότερα σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα με την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενη από τον Β. Κεγκέρογλου, Γραμματέα Κ.Ο. και τους Βουλευτές Θ. Παπαθεοδώρου, Γ.Α. Καρράς και Γ. Κουτσούκος. Οι Βουλευτές κατέθεσαν αναφορά ζητώντας την παρέμβαση της Εισαγγελέως ΑΠ για να παρασχεθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις για την επιλεκτική εξαίρεση όσων διαλαμβάνονται στο επίμαχο υπ’ αριθ. 1732/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών από τις κατά Νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες διερεύνησης των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων, υπουργών της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

Μετά τη συνάντηση, ο Β. Κεγκέρογλου δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε τη συγκάλυψη. Όλα στο φως. Χωρίς επιλεκτικές εξαιρέσεις! Να τελειώνουμε με το παρα-θεσμικό σύστημα που δρα και πλήττει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος, Κίνημα Αλλαγής, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση C4I: Στον Άρειο Πάγο η αντιπροσωπεία της ΔΗΣΥ

Στο στόχαστρο του ΚΙΝΑΛ Παυλόπουλος, Πολύδωρας, Μαρκογιαννάκης

C4I: Σε πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Σημίτη σκόνταψε η έρευνα

SHARE: