Μαυρωτάς: Θα τεθεί κομματική πειθαρχία στην ψήφο εμπιστοσύνης

Μαυρωτάς: Θα τεθεί κομματική πειθαρχία στην ψήφο εμπιστοσύνης
Ο Γιώργος Μαυρωτάς Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 διαχώρισε την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από ενδεχόμενη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση επαναλαμβάνοντας τη θέση του κόμματος για υπερψήφιση της πρώτης και καταψήφιση της δεύτερης - Η στάση Δανέλλη και η προσπάθεια να μεταπεισθεί.

Προσπάθεια να μεταπεισθεί ο Σπύρος Δανέλλης ο οποίος έχει εκφραστεί θετικά σε ενδεχόμενο ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης καταβάλλουν στο Ποτάμι, σύμφωνα με όσα είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου, λέγοντας πως θα τεθεί ζήτημα κομματική πειθαρχίας

“Σε μια κορυφαία διαδικασία όπως αυτή της ψήφου εμπιστοσύνης θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Διαφορετικά δεν είσαι κόμμα, αλλά σκορποχώρι. Ακούμε την άποψη του κ.Δανέλλη και θα συζητήσουμε μαζί του προκειμένου να λάβουμε μια κοινή απόφαση. Νομίζω ότι στο τέλος η απόφασή του θα είναι προς την πλευρά του Ποταμιού” εκτίμησε ο κ.Μαυρωτάς λέγοντας παράλληλα πως αν ο κ.Δανέλλης επιμείνει, τότε θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.

Κληθείς να ξεκαθαρίσει τη θέση του Ποταμιού αναφορικά με τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης και της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ.Μαυρωτάς διαχώρισε τις δύο διαδικασίες θέλοντας να τις αποσυνδέσει μεταξύ τους.

“Με τα έως τώρα δεδομένα τέσσερις βουλευτές του Ποταμιού έχουμε εκφράσει θετική προδιάθεση για τη συμφωνία των Πρεσπών περιμένοντας παράλληλα να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στα Σκόπια. Θεωρούμε ότι είναι μια συμφωνία ωφέλιμη για τη χώρα. Με το να την ψηφίζουμε δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά στηρίζουμε τις θέσεις μας. Και η ΝΔ να την έφερνε στη Βουλή θα την ψηφίζαμε” είπε επαναλαμβάνονταςπως δεν υπάρχει περίπτωση το Ποτάμι να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση: “Στήριξη στην κυβέρνηση δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε. Διαχωρίζουμε τα πράγματα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα