ΜέΡΑ25: Η αντεργατική αθλιότητα παρουσιάζεται ως ευεργέτημα προς τους εργαζόμενους

MέΡΑ 25
MέΡΑ 25 EUROKINISSI

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή τα εργασιακά εξαπολύει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το προωθούμενο νομοσχέδιο για τα εργασιακά θέματα, εξαπολύει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως τονίζει ο κ. Κριθαρίδης, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τρόπο ξεδιάντροπο, προσπαθεί καθημερινά να μας πείσει ότι η αντεργατική αθλιότητα που θα φέρει προς ψήφιση -την οποία μάλιστα συμπεριέλαβε και στις απορρυθμίσεις του σχεδίου της χώρας για το δήθεν Ταμείο Ανάκαμψης- είναι τόσο φιλεργατική που θα έπρεπε οι εργαζόμενοι κιόλας να την ευγνωμονούν».

Επισημαίνει επίσης ότι «οι «καινοτομίες» που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση για τον αντεργατικό της νόμο, καθόλου καινούργιες δεν είναι -όπως για παράδειγμα, η κάρτα- έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει ήδη αρκετές φορές, αλλά και η προσπάθειά της να παρουσιάσει τους εργαζόμενους ως εάν να έχουν κατά μόνας, την ίδια δύναμη με τους εργοδότες τους, για να τους επιβάλλουν πράγματα προς το συμφέρον τους, είναι εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας». Επικρίνει επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ «που τώρα διαμηνύει πως θα σκίσει και το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, [ενώ] είναι ο ίδιος που μετά την συνθηκολόγηση του 2015 προώθησε το αντεργατικό 50+1 για την απεργία με το οποίο πανηγύριζε τότε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και ο ίδιος που απελευθέρωσε πολύ περισσότερο από την προηγούμενη κυβέρνησή του, τις «Κυριακές».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜέΡΑ25
SHARE:

24Media Network