Μεθοδεύσεις Σαμαρά στην ψηφοφορία για Πρόεδρο φοβούνται οι ΑΝΕΛ

Μεθοδεύσεις Σαμαρά στην ψηφοφορία για Πρόεδρο φοβούνται οι ΑΝΕΛ
Συνάντηση του προέδρου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνου Καμμένου στην Βουλή με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πώς εξηγούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τη συνάντηση του προέδρου τους με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

“Ανησυχώ με τις όποιες μεθοδεύσεις μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, γιατί στο παρελθόν δεν μας έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα συμπεριφοράς” δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Τέρενς Κουίκ.

Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πρόσθεσε, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, πως: “‘Ένας άνθρωπος που έχει εκπαιδευτεί στο να ρίχνει μια κυβέρνηση, θα είναι εκπαιδευμένος και στο να μείνει με όποιον τρόπο σε μια κυβέρνηση”.

Σε αυτό το πνεύμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Παππά, για την  οποία  ο κ. Κουίκ δήλωσε:

“Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, φεύγοντας το μεσημέρι από το γραφείο του στη Βουλή, διασταυρώθηκε με τον Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα για την πλήρη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών στις ονομαστικές ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συμφώνησαν να έχουν συνάντηση οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να οριοθετηθούν με σαφήνεια όλα τα διαδικαστικά των κρίσιμων ψηφοφοριών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα