Μήνυμα Σαμαρά μέσω συνέντευξης: Ξεχάστε τις πρόωρες εκλογές

ΑΘΗΝΑ-Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο προεδρικό μέγαρο παρουσία του Κάρολου Παπούλια// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο προεδρικό μέγαρο παρουσία του Κάρολου Παπούλια// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Έρχεται μείωση φόρων από το φθινόπωρο, κοινώς μέτρα που θα ανακουφίσουν τον πολίτη. Θα υπάρξει, λέει ο πρωθυπουργός, καλή έκβαση στο θέμα του χρέους

Ο Α. Σαμαράς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής.

Το βασικό του, το κεντρικό του μήνυμα είναι το, "Ξεχάστε τις πρόωρες εκλογές". Προαναγγέλλει μάλιστα ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ήδη ένα πλήρες σχέδιο για τη μείωση των φόρων από το φθινόπωρο.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει υπέρμαχος της εξάντλησης της τετραετίας, ενώ θεωρεί πιθανότατο να υπάρξει προεδρική πλειοψηφία ως το Μάρτιο του 2015.

Επίσης, προαναγγέλλει μέτρα ανακούφισης και όχι λιτότητας, ενώ τονίζει ότι ως τα μέσα του φθινοπώρου θα υπάρχει πλήρες σχέδιο μείωσης όλων των φορολογικών βαρών.

Εκτιμά ότι θα υπάρξει καλή έκβαση στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους και ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχη χώρα υπογραμμίζοντας ότι ήρθε η ώρα να θέτει η ελληνική κυβέρνηση και όχι η τρόικα την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων.

SHARE:

24Media Network