Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή αστυνομία

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή αστυνομία

Έπρεπε να μαθευτεί η δικιά μου πρόθεση για επίσκεψη σε αυτό το ΑΤ το οποίο έχει στοχοποιηθεί επανειλημμένως, για να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους η πολιτική και η υπηρεσιακή ηγεσία.

“Εκφράζω την έμπρακτη συμπαράσταση στους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας οι οποίοι στοχοποιούνται καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή αστυνομία”, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, το οποίο δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Δευτέρας, και επανέλαβε την δέσμευσή του για πάταξη των φαινομένων βίας:  “Δεσμεύομαι για άλλη μια φορά ότι αυτά τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανδρών και γυναικών της ελληνικής αστυνομίας αλλά ταυτόχρονα εγκαθιδρύουν ένα συνολικό αίσθημα ανασφάλειας στους έλληνες πολίτες, θα παταχθούν με αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα, που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός τις τύχες της χώρας”.

“Φαίνεται ότι έπρεπε να μαθευτεί η δικιά μου πρόθεση για επίσκεψη σε αυτό το ΑΤ το οποίο έχει στοχοποιηθεί επανειλημμένως, για  να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους η πολιτική και η υπηρεσιακή ηγεσία ώστε να έρθει εδώ να δει τι συμβαίνει. Αναρωτιέμαι τι περιμενουν. Περιμένουν να καούν κάποιοι αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθουν”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα