Μητσοτάκης- Γεννηματά ζήτησαν το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό

Μητσοτάκης- Γεννηματά ζήτησαν το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό
Συνάντηση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Με τον αρχηγό της ΝΔ και την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επικοινώνησε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο ενημέρωσης των αρχηγών. Αύριο θα δοθεί στα κόμματα το κείμενο της συμφωνίας

Με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό, μετά την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές ο πρόεδρος της ΝΔ του ζήτησε να του στείλει άμεσα ολόκληρο το κείμενο της συμφωνίας, δεδομένου ότι οι βασικές παράμετροι έχουν γίνει ήδη γνωστές μέσω διαρροών ή και δηλώσεων των κ. Κοτζιά, Ζάεφ και Τσίπρα.

Αντίστοιχο αίτημα υπέβαλε στη συνέχεια η κ.Γεννηματά.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το κείμενο της συμφωνίας θα δοθεί στα κόμματα αύριο.

Αύριο το πρωί στις 9:30 ο κ.Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατόπιν αιτήματος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα