Μητσοτάκης για συλλαλητήριο: Η συμμετοχή αποδεικνύει την ευαισθησία της κοινωνίας

Μητσοτάκης για συλλαλητήριο: Η συμμετοχή αποδεικνύει την ευαισθησία της κοινωνίας
11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI) eurokinissi

Εκφράζει την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ και προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από τη συμμετοχή ακροδεξιών στοιχείων

Για «εντυπωσιακή συμμετοχή» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι «σέβομαι και συμμερίζομαι την ευαισθησία» στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι αποτελεί «διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών»  απέναντι στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και τη διαπραγματευτική της τακτική με τη γειτονική χώρα. Παράλληλα με το άνοιγμα αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από ακροδεξιά στοιχεία λέγοντας ότι «δεν μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν το χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας».

Αναλυτικά η δήλωση Μητσοτάκη:

«H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας.

Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα