Μπακογιάννης για κακοκαιρία Μπάλλος: “Η αλληλο-επίρριψη ευθυνών μας φτηναίνει όλους”

Μπακογιάννης για κακοκαιρία Μπάλλος: “Η αλληλο-επίρριψη ευθυνών μας φτηναίνει όλους”
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Την αλληλο-επίρριψη ευθυνών μετά την κακοκαιρία "Μπάλλος" σχολιάζει ο δήμαρχος Αθηναίων. Τι ανέφερε για τον Κολωνό.

Αιχμές για την αλληλο-επίρριψη ευθυνών μεταξύ κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης μετά την κακοκαιρία Μπάλλος αφήνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στα social media.

“Να συμφωνήσουμε στα βασικά. Από όλους και όλες όσοι υπηρετούμε σε θέσεις ευθύνης η κοινωνία περιμένει ψυχραιμία, σοβαρότητα και συνεργασία” σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων και συνεχίζει: “Αυτό το παιχνίδι που παίζεται από την επόμενη του «Μπάλου» με διάφορες δηλώσεις αλληλο-επίρριψης ευθυνών, είτε σε κεντρικό είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, μας φτηναίνει όλους και απωθεί τους πολίτες. Και καθόσον αφορά εμένα, τουλάχιστον, συνειδητά αρνούμαι να το παίξω.”

Συγκεκριμένα για τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον Κολωνό, ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχεται ότι εκεί εντοπίστηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα και επιρρίπτει τις ευθύνες στην ΕΥΔΑΠ.

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την κακοκαιρία προκλήθηκε στον Κολωνό, όχι επειδή δεν καθαρίσαμε τα φρεάτια, το κάναμε άλλωστε σε όλη την πόλη ακόμα και αν τυπικά αρκετά δεν ήταν στην ευθύνη μας, αλλά επειδή δεν υπάρχει κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων της ΕΥΔΑΠ” είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα