Μπακογιάννης: “Η εικόνα του Θάνου Αξαρλιάν θα είναι πάντα εδώ”

Μπακογιάννης: “Η εικόνα του Θάνου Αξαρλιάν θα είναι πάντα εδώ”
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης Eurokinissi

"Θα θυμίζει το χρέος μας προς τις επόμενες γενιές, να στεκόμαστε απέναντι στον διχασμό που επιδίωξαν οι δολοφόνοι του" έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Για τα 28 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν, από τη 17 Νοέμβρη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σχεδόν τρεις δεκαετίες δεν κατάφεραν να σβήσουν τη μνήμη του, αλλά ούτε και τον πόνο από την οικογένειά του. Η εικόνα του Θάνου Αξαρλιάν θα είναι πάντα εδώ. Θα θυμίζει το χρέος μας προς τις επόμενες γενιές, να στεκόμαστε απέναντι στον διχασμό που επιδίωξαν οι δολοφόνοι του. Απέναντι σε κάθε τρομοκράτη και στυγνό εγκληματία που αφαιρεί ζωές στο όνομα του “εγώ” του, της μισαλλοδοξίας, του φασισμού και του μίσους, κόντρα στο “εμείς”. Ως εδώ».

Μήνυμα του Ν. Δένδια

Μήνυμα για τα 28 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν ανήρτησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στο twitter. «14/7/1992, διασταύρωση Βουλής και Καραγιώργη Σερβίας. Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τη ρουκέτα της 17Ν, ο μόλις 20 ετών Θάνος Αξαρλιάν. Δεν τον ξεχνάμε, όπως δεν ξεχνάμε όλα τα θύματα της τρομοκρατίας», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα