Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις πλημμύρες στην Κρήτη

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις πλημμύρες στην Κρήτη
Καταστροφές από πλημμύρες εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης στις Γούβες Χερσονήσου στην Κρήτη Eurokinissi

"Οι πυρκαγιές, η άναρχη ανάπτυξη, η έλλειψη σχεδίου πόλης και οι αυθαίρετες επεμβάσεις του ανθρώπου στη φύση, θα έχουν πάντα δυσάρεστες συνέπειες" αναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν την αγωνία τους για την κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη και τις πλημμύρες που προκλήθηκαν, εξέδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

“Θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Χερσονήσου της Κρήτης. Τα πλημμυρικά φαινόμενα εκτείνονται σε τεράστια έκταση, και για μία ακόμα φορά αποκαλύπτουν πόσο αδύναμος είναι ο άνθρωπος μπροστά σε τέτοια φυσικά γεγονότα. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παραμείνουν ψύχραιμοι και ελπίζουμε οι καταστροφές να είναι μόνο υλικές” αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: “Στεκόμαστε δίπλα στους διασώστες της ΕΜΑΚ και τους βατραχανθρώπους που αγωνίζονται να απεγκλωβίσουν ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, αλλά και να ερευνήσουν αν υπάρχουν άνθρωποι μέσα σε αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν. Για μια ακόμα φορά θέλουμε να τονίσουμε πως οι πυρκαγιές, η άναρχη ανάπτυξη, η έλλειψη σχεδίου πόλης και οι αυθαίρετες επεμβάσεις του ανθρώπου στη φύση, θα έχουν πάντα δυσάρεστες συνέπειες που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα