Οικονόμου για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη: Το τελευταίο που άρμοζε στον αποχαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη

Οικονόμου για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη: Το τελευταίο που άρμοζε στον αποχαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μητρόπολη Αθηνών κατά την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Τις αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού κατά την εξόδιο ακολουθία για το Μίκη Θεοδωράκη σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Για απρέπειες, που δεν άρμοζαν στον αποχαιρετισμό ενός μεγάλου Έλληνα, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από μερίδα παρευρισκόμενων έξω από τη Μητρόπολη κατά την εξόδιο ακολουθία για το Μίκη Θεοδωράκη.

Ο κ. Οικονόμου μάλιστα άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την απορία γιατί δεν αισθάνθηκαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης την ανάγκη να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ειδικότερα κληθείς από το NEWS 24/7 να σχολιάσει τα γεγονότα και ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι υπήρξε πολιτική υποκίνηση ή ευθύνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε:

“Το τελευταίο πράγμα που άρμοζε στον αποχαιρετισμό του μεγάλου Έλληνα είναι ο διχασμός και απρέπειες. Από εκεί και πέρα τα σχόλια περιττεύουν. Είναι απορίας άξιον ότι δεν αισθάνθηκαν όλοι την ανάγκη να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές”.

Ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε μάλιστα πως όταν υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπήρξε άμεση καταδίκη από τη Νέα Δημοκρατία.

“Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι το 2021 μοιάζει με το 2011. Αν ναι, είναι βαθιά νυχτωμένοι, γιατί η Ελλάδα του 2021 είναι μία πολύ διαφορετική χώρα, τα επίδικα διαφορετικά” πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου, αφήνοντας να εννοηθεί εμμέσως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως επιστρέφει σε τακτικές της εποχής του πρώτου μνημονίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση και η κοινωνία είναι προσανατολισμένες στα σημαντικά θέματα, όπως το άνοιγμα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η επιστροφή της γενιάς του brain drain και η αξιοποίηση της θετικής δυναμικής της οικονομίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα