Οικονόμου προς Αττική Οδό για τις αποζημιώσεις: Άλλο τα 2.000 ευρώ, άλλο οι διεκδικήσεις

Οικονόμου προς Αττική Οδό για τις αποζημιώσεις: Άλλο τα 2.000 ευρώ, άλλο οι διεκδικήσεις
Η Αττική Οδός κλειστή από τα χιόνια eurokinissi

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την εταιρεία για τις αποζημιώσεις των οδηγών, που είχαν εγκλωβιστεί κατά την κακοκαιρία Ελπίδα.

Σαφές μήνυμα στην Αττική Οδό όσον αφορά στις αποζημιώσεις των οδηγών, που είχαν εγκλωβιστεί κατά την κακοκαιρία Ελπίδα, στέλνει η κυβέρνηση.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η εταιρεία φέρεται να ζητά από τους οδηγούς να υπογράψουν ότι παραιτούνται από όποια άλλη διεκδίκηση τους προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση των 2.000 ευρώ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε:

“Οι πολίτες δικαιούνται να έχουν όποιες διεκδικήσεις επιτρέπει ο νόμος και ταυτόχρονα την αποζημίωση αυτή, με τον τρόπο που ανακοινώθηκε και επιβλήθηκε από τη δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού. Αυτά είναι δύο πράγματα μη συνδεόμενα μεταξύ τους”.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το φιάσκο με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει από την Αττική Οδό αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά ΙΧ, με την κυβέρνηση να διευκρινίζει τότε ότι η αποζημίωση αυτή δε θα σήμαινε παραίτηση από οποιαδήποτε άλλη διεκδίκηση έναντι της εταιρείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα