Όλγα Κεφαλογιάννη: “Η μητρότητα για μένα είχε κλείσει- Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά”

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Η μητρότητα για μένα είχε κλείσει- Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά”
H Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη". Glomex

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για τη δύσκολη εμπειρία της να μείνει έγκυος και έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για πρώτη φορά για τα δίδυμα παιδιά που περιμένει, καθώς και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

“Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η λέξη ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε”, σημείωσε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη και συνέχισε αναφερόμενη στο γάμο της. “Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και ιδιαίτερο συμβολισμό”.

Όπως σημείωσε η βουλευτής, όταν πρωτογνωρίστηκε με τον σύζυγό της εκείνος δεν τη γνώριζε. “Πρωτογνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε “εσύ με τι ασχολείσαι;”.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε και για το θέμα της μητρότητας, το οποίο όπως είπε, είχε αποκλείσει.

“Θέλω να μοιραστώ λίγο από τη δική μου εμπειρία με τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες. Ωραίο είναι να καταφέρνεις να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θέλεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση και η μητρότητα ήταν ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει. Αισθάνομαι πάρα πολύ ευλογημένη για κάτι που είχα εγκαταλείψει τελείως ως πιθανότητα. Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία“, σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία κλείνοντας αποκάλυψε το φύλο των διδύμων που περιμένει: ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Ακόμα, η βουλευτής αναφέρθηκε στο διαφημιστικό σποτ για την υπογονιμότητα που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

“Το σποτ αναπαράγει όλα αυτά τα στερεότυπα που πίστευα πως έχουμε ξεπεράσει και δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι η Ελληνίδα πρέπει να βιώνει ενοχές. Οι γυναίκες είμαστε ελεύθερες να κάνουμε τις επιλογές μας. Και η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να μπορεί να δώσει στη γυναίκα τη δυνατότητα να μπορεί να τις κάνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα