Πάγκαλος: Γελοίος ο Τσίπρας. Θα κάνουμε αυτό το νούμερο πρωθυπουργό;

ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Δριμεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Για την προεδρική εκλογή και τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "νούμερο", "γελοίο" και "παλαβωμένο παιδί".

"Η οικονομία θα καταστραφεί εν τη πορεία προς τις εκλογές και όχι την επομένη των εκλογών, όταν θα πάει ο κ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάρει τη διερευνητική εντολή" εκτίμησε ο κ. Πάγκαλος και πρόσυεσε: " Μπορεί τα media events να συμβούν την επομένη των εκλογών, όπως λεηλασίες καταστημάτων, κλείσιμο τραπεζών και διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες, αλλά η οικονομία θα έχει καταστραφεί τότε και θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για ένα πιστωτικό γεγονός. Για την αδυναμία δηλαδή του κράτους να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις"

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός είπε:

"Μα, είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να διεκδικεί να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και να είναι τόσο γελοίος, να λέει αυτή τη γελοιότητα (σ.σ.: αναφέρεται στις δηλώσεις Τσίπρα για τα νταούλια, τους ζουρνάδες και τις αγορές); Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λένε ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών; διότι γι’ αυτό πρόκειται.

Δεν είναι λοιπόν οι αγορές που μας εμποδίζουν να κάνουμε πρόωρες εκλογές. Είναι ότι ένα πραξικοπηματικό κόμμα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν σέβεται τη Δημοκρατία και δεν σέβεται το Σύνταγμα προσπαθεί τώρα να εκβιάσει εκλογές ένα χρόνο νωρίτερα, μέσω του Προέδρου. Αυτό είναι η πραγματικότητα και όλα τα άλλα, παρά τις δυσκολίες, τα ενδιάμεσα, ξεπερνιώνται. Με κατανόηση και συζήτηση των πολιτικών παραγόντων. Αλλά εδώ έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση όπου ο κ. Τσίπρας, όταν ερωτάται για να δει τον πρωθυπουργό – τον πρωθυπουργό, τέλος πάντων – λέει ότι γιατί να πάει και αν πάει θα του πει να παραιτηθεί. Και αν είναι να του πει αυτό, δεν θα πάει. Μα, είναι σοβαρά όλα αυτά; Αυτά είναι σχέσεις αμφιθεάτρου, σχέσεις αλητείας, σχέσεις Εξαρχείων. Δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δεν βλέπετε τον ευτελισμό της δημόσιας ζωής, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι δεν πάει στον πρωθυπουργό και τελικά πάει κιόλας; Είναι γελοίος!"

Όσο για τους ψηφοφόρους τους ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πάγκαλος δήλωσε:

"Από τους 1,7 εκατ. ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι 700.000 είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι όλοι 700.000. Δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτούς οι ΔΕΚΟ, ΜΕΚΟ, ΦΕΚΟ και όλες οι άλλες… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του. Είναι μια άλλη διάσταση»"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάγκαλος, Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network