Πάνω από 18.000 υπογραφές συγκέντρωσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων

Η συλλογή υπογραφών ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2012 και διεξάγεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

«Ξεπέρασαν τις 18.000, οι υπογραφές στη διαδικτυακή συλλογή υπογραφών για την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.

Ανάμεσά τους εκλεγμένοι σε εργατικά σωματεία και φορείς, καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι. Παράλληλα, καθημερινά πολλαπλασιάζονται οι μαζικοί φορείς οι οποίοι στηρίζουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ», σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κόμματος.

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι «μέρα τη μέρα γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη και αναγκαία η μαζική στήριξη της πρότασης νόμου που έχει κατατεθεί στη Βουλή από το ΚΚΕ και ακόμα δεν έχει συζητηθεί με ευθύνη της κυβέρνησης» και προσθέτει ότι κάθε υπογραφή και κάθε στήριξη δυναμώνει τη λαϊκή απαίτηση να σταματήσουν και να ακυρωθούν τα μέτρα και συμβάλλει στην λαϊκή αφύπνιση και χειραφέτηση «απέναντι σε αυτούς που έχουν συμφέρον και επιδιώκουν την υποταγή του λαού.

«Υπογραφή στο κείμενο έχει χρέος και πρέπει να βάλει κάθε εργαζόμενος, νέος, άνεργος, συνταξιούχος, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί σε όλα ή όχι με το ΚΚΕ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει το ΚΚΕ στις 17 Οκτωβρίου σημειωνόταν ότι οι υπογραφές είχαν ξεπεράσει τις 14.000, ενώ οι μαζικοί φορείς που με ψηφίσματά τους στηρίζουν την πρόταση νόμου ξεπερνούσαν τους 180 και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται πάνω από 85 Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Σωματεία, περισσότεροι από 80 σύλλογοι εκπαιδευτικών και σύλλογοι φοιτητών - σπουδαστών. Ο αριθμός των μαζικών φορέων στις 12 Οκτωβρίου ανερχόταν στους 147.

Η συλλογή υπογραφών ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2012 και διεξάγεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr.

SHARE:

24Media Network