Παπαγιανάκης: Μόνο η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική

Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης
Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης EUROKINISSI

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Λευτέρης Παπαγιανάκης, εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του Τομεάρχη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από μέλος του Κινήματος Αλλαγής.

Τους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του Τομεάρχη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από μέλος του Κινήματος Αλλαγής εξήγησε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Λευτέρης Παπαγιανάκης, μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

ADVERTISING

-Όταν αυτοπροσιδορίζεσαι ως προοδευτικό κόμμα δεν μπορείς να χρησιμοποιείς όρους που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί σου αντίπαλοι, όπως οι Καμμένοι των Πρεσπών ή πολιτικοί φελλοί.

-Δυστυχώς, δεν έγινε κάποια ουσιαστική συζήτηση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Είχε γίνει μια συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο όπου διαμορφώθηκε ένα 5-1 υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και μετά από αυτό το Πολιτικό Συμβούλιο έπαψε να λειτουργεί.

-Δεν νομίζω ότι είμαι μόνος μου σ αυτή την άποψη εντός του Κινήματος Αλλαγής. Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους κάποιος που συμφωνεί μαζί μου δεν το δηλώνει δημόσια.

-Οι λόγοι καταψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μικροκομματικοί. Η μόνη σοβαρή άποψη είναι ότι η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική και εκεί πρέπει να μείνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Σκοπιανό
SHARE:

24Media Network