Ποτάμι: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση Αμυρά - "Στον δρόμο του Δανέλλη"

Το έμβλημα του Ποταμιού
Το έμβλημα του Ποταμιού EUROKINISSI

" Ο Γ. Αμυράς διεκδικεί να γραφεί στο 'δεξιό' πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την ΚΟ του κόμματος" αναφέρει η αιχμηρή ανακοίνωση του Ποταμιού.

Με σκληρή ανακοίνωσή του το Ποτάμι μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Αμυρά, αναφέρει ότι επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο του Σπ. Δανέλλη και σημειώνει ότι  θα περάσει στο «δεξιό» πάνθεον που διέλυσε την Κ.Ο του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Ο Γιώργος Αμυράς  λίγο πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε να εγκαταλείψει το Ποτάμι.

Διεκδικεί έτσι να γραφεί στο «δεξιό» πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποτάμιου. Όπως αντιστοίχως γράφτηκε στο «αριστερό» πάνθεον ο κ. Δανέλλης, ως ο βουλευτής που εγκατέλειψε το Ποτάμι για να σώσει την κυβέρνηση Τσίπρα.

Δανέλλης και Αμυράς είχαν επανειλημμένα δεσμευτεί ότι αν διαφωνήσουν με το Ποτάμι θα παραδώσουν την έδρα τους.

Ειδικά ο κ. Αμυράς μόλις το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης «ορκιζόταν» στα κορυφαία στελέχη του Κινήματος ότι δεν φεύγει από το Ποτάμι. «Εγώ δεν είμαι Δανέλλης», έλεγε και ξανάλεγε στα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου που ανησυχούσαν για τη στάση του.

Η απόφαση του αυτή στερεί τη δυνατότητα στο Κίνημα μας να συγκροτεί Κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή. Δεν μειώνει όμως τη δύναμη των απόψεων μας, δεν μειώνει τη δύναμη μας στην κοινωνία. Ίσως, αντιθέτως, δίνει την αφορμή σε κάποιους πολίτες να σκεφθούν και να αποφασίσουν. Σε μια εποχή καταστροφής θα γίνουμε όλοι καταστροφείς ή θα παραμείνουμε άνθρωποι;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι

Θεοχαρόπουλος: Διαγράφοντας εμένα η Γεννηματά, διέγραψε τη ΔΗΜΑΡ

Καμμένος κατά Ποτάμι: Μιλά για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

SHARE: