Δημοσιογράφους καταγγέλλει ο Πάνος Καμμένος για την επίθεση

Δημοσιογράφους καταγγέλλει ο Πάνος Καμμένος για την επίθεση

Επίθεση από νεαρούς δέχτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Φυγαδεύτηκε με μηχανή. Καταγγέλλει προβοκάτσια. Προληπτικά μεταβαίνει στο νοσοκομείο (Vids)

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Ο Πάνος Καμμένος προπηλακίστηκε από νεαρούς και φυγαδεύτηκε από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Στο βίντεο της επίθεσης καταγράφεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος να φυγαδεύεται από άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας ενώ καταδιώκονται από ομάδα αγνώστων που εκτοξεύουν μπουκάλια, πέτρες και επιχειρούν να τους χτυπήσουν με κοντάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο συνοδευτικό αυτοκίνητο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

“Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε” είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι εννοεί “το μαύρο μέτωπο” ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτή την ώρα, μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μεταβαίνει σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

“Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ο Ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει”,  επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Καταδικάζει η κυβέρνηση την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου                                

Η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου καταδικάζει την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου.

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας”, δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Καθαρή η αξονική του Καμμένου

Σε δηλώσεις προτίθεται να προβεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιεί εξετάσεις, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Καμμένος, ο οποίος επικοινώνησε πριν από λίγο με στενό συνεργάτη του, φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως είπε στο συνεργάτη του.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, δεν έδειξε τίποτα, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πάνος Καμμένος καταλογίζει ως υπεύθυνους για την επίθεση εναντίον του γνωστούς δημοσιογράφους. Με μήνυση απάντησε ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 που κατονομάστηκε από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα