Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδούβελη: Έκθετοι όσοι τον έβαλαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδούβελη: Έκθετοι όσοι τον έβαλαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας
Greece's Finance Minister Gikas Hardouvelis attends an interview with Reuters in Athens November 5, 2014. Greece expects an interim period of up to a year of limited EU/IMF supervision when it quits its bailout program at the end of the year, without the current "micro-management" by lenders, Hardouvelis told Reuters on Wednesday. REUTERS/Alkis Konstantinidis (GREECE - Tags: POLITICS BUSINESS) - RTR4CYD2 REUTERS

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας σε βάρος του Γκ. Χαρδούβελη. Τι αναφέρει

«Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του σχετικά με δημοσίευμα Real News που αναφέρεται στο έγγραφο του Υπουργού κ. Νικολούδη για το Πόθεν Έσχες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Το θέμα αυτό, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, αλλά αυτούς που τον όρισαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ίδια στιγμή που ο κ. Χαρδούβελης έστελνε mail στην τρόικα, συμφωνώντας σε νέα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα, δεν δήλωνε τα εισοδήματά του και έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό. Η νέα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει:

«Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα. Δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις αμαρτίες αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια και των φίλων τους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα