ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλιο: “Φτηνός κυβερνητικός λαϊκισμός που παίζει με την αγωνία των πολιτών”

ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλιο: “Φτηνός κυβερνητικός λαϊκισμός που παίζει με την αγωνία των πολιτών”
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια περί χιλιάδων δόσεων εμβολίου του κορονοϊού, που θα έρθουν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, τις οποίες η Κομισιόν διέψευσε.

Για “φτηνό κυβερνητικό λαϊκισμό, που παίζει με την αγωνία των πολιτών” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τις δηλώσεις του περί  χιλιάδων δόσεων εμβολίου κατά του κορονοϊού, που θα έρθουν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, τις οποία η Κομισιόν διέψευσε.

“Αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα ήταν σχεδόν αστείο. Η Κομισιόν, όπως ήταν λογικό, ήδη διέψευσε τον υπουργό Υγείας που το πρωί διαβεβαίωνε ότι η χώρα μας θα προμηθευτεί ένα εμβόλιο που ακόμα δεν υπάρχει. Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπό την κατάρρευση του ανεπαρκούς σχεδίου της, υπόσχεται «χάντρες και καθρεφτάκια» αντί να παραδεχτεί το προφανές: ότι οδηγεί τη χώρα στην ύφεση και  αφήνει την κοινωνία απροστάτευτη στην πανδημία. Ο φτηνός κυβερνητικός λαϊκισμός που παίζει με την αγωνία των πολιτών είναι και απαράδεκτος και επικίνδυνος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα