ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος
INTIME NEWS

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέχασε την επέτειο των 10 χρόνων από τη στυγερή δολφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τον Παύλο Φύσσα, την ημέρα κατά την οποία έκλεισαν 10 χρόνια από τη δολοφονία του.

Αναλυτικά

Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του από την εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος.

Σε μια εποχή που η ακροδεξιά επιχειρεί να σηκώσει ξανά κεφάλι και να μολύνει το σώμα της κοινωνίας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη οφείλει να είναι καθημερινός.

Ειδικά όταν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να επανέλθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω νέων φασιστικών μορφωμάτων, το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση.

Δέκα χρόνια μετά δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καλεί σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ, κάθε δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει μαζικά στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα