Σπ. Λυκούδης: Βλέπω θετικά τη συμφωνία των Πρεσπών

Σπ. Λυκούδης: Βλέπω θετικά τη συμφωνία των Πρεσπών
Ο Σπύρος Λυκούδης Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 εκτιμώντας, ότι η ΝΔ δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

Υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών εφόσον δεν συνδεθεί από την κυβέρνηση με ψήφο εμπιστοσύνης προανήγγειλε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

 Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

“Οποιος ήδη σκέφτεται τη μετακίνησή του στη ΝΔ θα επηρεαστεί από τα τελεσίγραφα ότι όποιος ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί της. Υπάρχουν βουλευτές στο Ποτάμι που θέλουν να μετακινηθούν στην ΝΔ. Προσωπικά, η στάση μου απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική. Εάν η κυβέρνηση το συνδέσει με ψήφο εμπιστοσύνης στο κοινοβουλευτικό επίπεδο αλλάζει το πράγμα. Αυτή είναι και η θέση του Ποταμιού μέχρι στιγμής. Η ΝΔ κατά τη γνώμη μου δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Το Ποτάμι στο συνέδριό του θα επιχειρήσει μια επανεκκίνηση που θα αποτυπωθεί και σε αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές. Εχω πει τη γνώμη μου, ότι το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο. Εδωσα μάχη για τη δημιουργία του ΚΙΝΑΛ και σήμερα βιώνω μεγάλη απογοήτευση γιατί παρακολουθούμε μια προσπάθεια για τη διεύρυνση της επιρροής του ΠΑΣΟΚ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα