Σπύρος Μπιμπίλας: Ο συμβολισμός πίσω από το πουκάμισο με τους παπαγάλους

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο συμβολισμός πίσω από το πουκάμισο με τους παπαγάλους
Σπύρος Μπιμπίλας Eurokinissi

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ενδυματολογική επιλογή του βουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην ορκωμοσία της Βουλής φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγάλους.

Η εμφάνιση του νεοεκλεγέντος βουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρου Μπιμπίλα, στην ορκωμοσία της νέας Βουλής συγκέντρωσε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του Τύπου και ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγινε αποδέκτης πολλών σχολίων, κυρίως αρνητικών, για την επιλογή του να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο με παπαγάλους.

Από χθες, το πουκάμισο του βουλευτή είχε περίοπτη θέση σε τηλεοπτικές εκπομπές, ειδησεογραφικά site και στο διαδίκτυο, με τον ίδιο να παίρνει θέση και να τονίζει πως μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή έκρυβε έναν συμβολισμό.

“Έχω να πω μόνο ότι είχε και ένα συμβολισμό το ρούχο μου. Εμείς στην Πλεύση Ελευθερίας θα ασχοληθούμε και με την προστασία των ζώων“, είπε ο βουλευτής, σημειώνοντας πως ο ίδιος ζει με πάρα πολλούς παπαγάλους.

“Έχω στο σπίτι μου, τους προστατεύω γιατί έρχονται μόνοι τους, γιατί είναι γεμάτη η Αθήνα. Άρα έχει και έναν συμβολισμό, αν δεν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, δεν με αφορά”, πρόσθεσε.

Εξάλλου, εγώ δεν είμαι ούτε των πρωτοκόλλων για να τα ακολουθώ.… Έχω τη δική μου λογική και οι άνθρωποι με αγαπούν για αυτό που είμαι. Δεν πρόκειται να αλλάξω για να γίνω αρεστός σε κάποιους, όπως εκείνοι θα ήθελαν”, κατέληξε, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει σχόλια άλλων, τηλεοπτικών προσώπων και μη, που έκριναν ως ασεβή τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα