Σπυράκη για το σταυρό στη Μυτιλήνη: Διχαστικοί σταυροί δεν υπάρχουν

Σπυράκη για το σταυρό στη Μυτιλήνη: Διχαστικοί σταυροί δεν υπάρχουν
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη Eurokinissi

“Η ΝΔ επιδεικνύει σεβασμό στα θρησκευτικά πιστεύω των πολιτών” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό στη Λέσβο, για το οποίο οδηγήθηκαν 32 άτομα στο αυτόφωρο

“Η Νέα Δημοκρατία επιδεικνύει σεβασμό για τα θρησκευτικά πιστεύω των πολιτών. Διχαστικοί σταυροί δεν υπάρχουν” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό με την ανέγερση σταυρού σε παραλία της Λέσβου, για το οποίο οδηγήθηκαν 32 άτομα στο αυτόφωρο.

Όπως έχει μεταδώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι 36 (35 Έλληνες και ένας Αλβανός) την Κυριακή τα χαράματα, τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό που κατασκευάσθηκε στη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση, σε παραλία στην Απελή Χίου. Για τις εργασίες χρησιμοποίησαν και δυο γερανοφόρα οχήματα τα οποία και κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν όμως στους ιδιοκτήτες τους ως μεσεγγυούχοι.

Η κίνηση των 36 γνωστοποιήθηκε από τους ίδιους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει. Παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου 32 άτομα και αφέθηκαν ελεύθεροι σταδιακά και μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία. Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια. Από μεριάς της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα