Σπύρος Πνευματικός: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποπομπή του από τις εκλογές

Σπύρος Πνευματικός: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποπομπή του από τις εκλογές
Σπύρος Πνευματικός eurokinissi

Για δημιουργία "λάθος εντυπώσεων" έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός μετά τη δήλωσή του για τους καρκινοπαθείς. Η ανάρτησή του στο facebook.

Ανάρτηση στο facebook πραγματοποίησε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, Σπύρος Πνευματικός, μετά την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη της Νέας Δημοκρατίας για τις πρωτοφανείς δηλώσεις του για τους καρκινοπαθείς όπου πρότεινε «triage», δηλαδή διαλογή ασθενών και συγκεκριμένα καρκινοπαθών, στη λογική της αναλογίας «κόστους-οφέλους» (cost benefit ratio) και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο πρώην “γαλάζιος” βουλευτής έκανε λόγο για “λάθος εντυπώσεις” που “άφησαν περιθώρια παρερμηνείας” και ζητά συγνώμη “από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά”. Παράλληλα, σημειώνει πως σε περίπτωση που εκλεγεί, θα παραιτηθεί από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα.

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά», έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα