Στο Τουρισμού ο Θεοχάρης- Το όχι της Όλγας Κεφαλογιάννη

Στο Τουρισμού ο Θεοχάρης- Το όχι της Όλγας Κεφαλογιάννη
Ο Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

Η βουλευτής Α Αθηνών σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποδέχθηκε να επιστρέψει στο υπουργείο Τουρισμού θεωρώντας ότι έχει κλείσει εκεί ο κύκλος της. Ο βουλευτής Νοτίου Τομέα φέρεται να αναλαμβάνει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Δήλωση της Κεφαλογιάννη για την πρωτιά

Και οι καραμπόλες για τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζονται καθώς η βουλευτής Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχθηκε την πρόταση που της έγινε να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού, θώκο στον οποίο έχει υπηρετήσει στο παρελθόν την περίοδο 2012- 2014, καθώς θεωρεί ότι ο κύκλος της εκεί έχει κλείσει.

Μένει να αποσαφηνιστεί εάν θα της προταθεί κάποιο άλλο υπουργείο ή εάν η συμμετοχή της στην κυβέρνηση βρίσκεται στον αέρα. Υπενθυμίζεται ότι θεωρείτο δεδομένο πως η κ.Κεφαλογιάννη θα αναλάμβανε το Πολιτισμού, καθώς ήταν η αρμόδια τομεάρχης από το 2016. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η αρχική συζήτηση ήταν για τη συνένωση των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού, κάτι ωστόσο που δεν προχώρησε καθώς θα παραμείνουν δύο χωριστά υπουργεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως εν τω μεταξύ το υπουργείο Τουρισμού προτάθηκε στο βουλευτή Νοτίου Τομέα Χάρη Θεοχάρη.

Η κ.Κεφαλογιάννη, η οποία εξελέγη πρώτη σε σταυρούς στην Α Αθηνών, εν τω μεταξύ σε δήλωση της αναφέρει:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας που μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εκλέξουν, για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρώτη στην Α’ περιφέρεια Αθηνών.

Όλες και όλους, που στήριξαν και σε αυτές τις εκλογές την παράταξη μας. 

Όλες και όλους τους πολίτες της Αθήνας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, τους οποίους συνάντησα, άκουσα και με τους οποίους συζήτησα αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου.

Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. 

Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά.

Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί.

Μπροστά μας έχουμε μια ιστορική ευθύνη να φέρουμε την πολιτική αλλαγή στον τόπο. Μια καθαρή εντολή εθνικής ανασυγκρότησης, για να πάμε τη χώρα μπροστά. 

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε, να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα.

Εμείς, συνεχίζουμε σταθερά μαζί.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα