Συνέδριο ΝΔ: Μήνυμα ενότητας από Καραμανλή-Σαμαρά

11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
11ο τακτικό εθνικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ενωτικοί εμφανίστηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί κατά τις δηλώσεις τους προσερχόμενοι στο 11ο συνέδριο της ΝΔ

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά το δημοψήφισμα του 2015 προέβη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την προσέλευσή του για τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της ΝΔ.

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε:

«Η Παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία».

Σε δήλωση κατά την προσέλευσή του προέβη και ο έτερος πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σημειώνοντας «είμαστε εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».

O τέως πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την προσέλευσή του στο χώρο του συνεδρίου δεν θέλησε να κάνει δήλωση στις κάμερες όπως οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς, και σε συνομιλία του με δημοσιογράφους σημείωσε ότι «Είμαι στη μάχη για τη ΝΔ. Τι να άλλο να πω; Ότι ήταν να πω τα έχω πει δημόσια».

SHARE:

24Media Network