ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένουν στη λύση της Web Tv

ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένουν στη λύση της Web Tv
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται για την ίδρυση web τηλεοπτικού καναλιού σε μία προσπάθεια να καλύψει το χάντικαπ που τον χωρίζει με την Νέα Δημοκρατία στην μιντιακή εκπροσώπηση.

Το ζήτημα της εκπροσώπησης του κόμματος στα media είναι τόσο κομβικό για τον ΣΥΡΙΖΑ που την Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής γραμματείας, μεγάλο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στη διαχείριση των κομματικών media.

Αλλαγές στο ΔΣ του Κόκκινου και της Αυγής θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν δεδομένες καθώς είναι κοινή πεποίθηση ότι αναζητείται ένα πιο λειτουργικό και αποδοτικό μοντέλο.

Την ίδια ώρα θα επιχειρηθεί ένα μεγάλο λίφτινκ στα πόρταλ και ιδιαίτερα σ’ αυτό της Αυγής η οποία έτσι και αλλιώς εδώ και αρκετούς μήνες έχει μπει σε μία νέα, ηλεκτρονική εποχή η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ελπιδοφόρα.

Ακόμα συζήτηθηκε ακόμα μία φορά η πιθανότητα ίδρυσης web tv η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος αφού είναι δεδομένο ότι το κόμμα έχει πενιχρή εκπροσώπηση στα τηλεοπτικά κανάλια. Εμπόδιο βέβαια στα όποια σχέδια παραμένει το οικονομικό.

Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει και το τελευταίο ευρώ που ξοδεύει αφού οι πηγές χρηματοδότησης είναι απολύτως συγκεκριμένες (και καθώς εξυπηρετείται κανονικά ο μικρός τραπεζικός δανεισμός).

Τα θέματα που αφορούν τη διεύρυνση του κόμματος (νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης κτλ) θα συζητηθούν σε νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που θα λάβει χώρα την Τρίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα