ΣΥΡΙΖΑ για Λευκορωσία: Περιστατικό που εκθέτει την Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ για Λευκορωσία: Περιστατικό που εκθέτει την Ελλάδα
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" Eurokinissi

Να δώσει εξηγήσεις καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Ryanair για πράκτορες στο αεροσκάφος που απογειώθηκε από την Αθήνα.

“Οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ryanair σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν πράκτορες ξένης υπηρεσίας στο αεροσκάφος που απογειώθηκε από την Αθήνα και υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στη Λευκορωσία, προκαλούν μείζονα ερωτήματα” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

“Ειδικά καθώς ήταν γνωστό ότι ο Ρομάν Προτάσεβιτς καταζητείτο από το καθεστώς Λουκασένκο και είχε έρθει στην Ελλάδα στο πλαίσιο της επίσκεψης της Αρχηγού της αντιπολίτευσης Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια” προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως “η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οφείλει να δώσει εξηγήσεις για ένα περιστατικό που εκθέτει τη χώρα.

Και να απαντήσει εάν το «επιτελικό κράτος» και οι ελληνικές Αρχές ελέγχουν τη δράση ξένων υπηρεσιών στο ελληνικό έδαφος ή ασχολούνται μόνο με τον «εσωτερικό εχθρό» για να γνωρίζουν “τι καπνό φουμάρει” ο κάθε νέος που συχνάζει στις πλατείες της χώρας”.​

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα