ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει απαντήσεις ο Μητσοτάκης για Φρουζή

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Η Κουμουνδούρου με νέα ανακοίνωση της κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή για τις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της Novartis.

Απαντήσεις για τη σχέση του με τον Κώστα Φρουζή της Νovartis ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωση του για το θέμα, με αφορμή νέα δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει ειδικότερα ότι:

«Στη συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η σχέση του με τον κ. Φρουζή της Novartis υπήρξε απολύτως τυπική και στο πλαίσιο των κοινωνικών του συναναστροφών.

Στα emails του κ. Φρουζή, όμως, προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης που για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ο «εντιμότατος» φίλος του, κ. Φρουζής του οργάνωσε προεκλογικές συναντήσεις στήριξης με επιφανείς επιχειρηματίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ;

Ποια είναι τα γραμμάτια που ξεπληρώνει σήμερα προς τον «εντιμότατο» φίλο του, καλύπτοντας το σκάνδαλο και μιλώντας για σκευωρία ;

ΥΓ. Προς στιγμής είχαμε πιστέψει πως η μεγάλη πρωτοτυπία του σκανδάλου Novartis ήταν πως αποτελούσε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης από το οποίο απουσίαζε το όνομα Μητσοτάκης. Δυστυχώς διαψευστήκαμε..»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network