ΣΥΡΙΖΑ: Παραδοχή Μητσοτάκη πως οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος φέρουν την υπογραφή του

ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Για "παραδοχή Μητσοτάκη Μητσοτάκη πως οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος φέρουν την υπογραφή του από τη βίαιη απολιγνιτοποίηση", κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Το ζήτημα των διογκωμένων λογαριασμών, ως αποτέλεσμα των αυξήσεων στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, στην οποία κάνει λόγο για "παραδοχή Μητσοτάκη".

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει για τον πρωθυπουργό πως "άφησε τα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ να στήνουν παιχνίδια κερδοσκοπίας" και "τώρα τρέχει να αυξήσει την παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη".

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

"Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στην Κοζάνη παραδέχτηκε αυτό που ξέρει όλη η χώρα: ότι οι εγκληματικές επιλογές του με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τη βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα.

Αφού πολλαπλασίασε την εξάρτηση της χώρας από το φυσικό αέριο και άφησε τα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ να στήνουν παιχνίδια κερδοσκοπίας, τώρα τρέχει να αυξήσει την παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

Οι πολίτες ξέρουν: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη, πλέον το παραδέχεται και ο ίδιος".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Ηλεκτρική Ενέργεια, ΔΕΗ, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network