Θεοδωράκης: Δεν έχουμε σχέση με τις γέφυρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Δεν έχουμε σχέση με τις γέφυρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 ο Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε ότι το Ποτάμι θα είναι παρών στις ευρωεκλογές, ενώ όπως είπε, έχει κάνει την αυτοκριτική και έχει παραδεχτεί τα λάθη του.

“Δεν ήξερα πώς θα ήταν η διαδρομή. Δεν είχα κανένα μάνιουαλ! Υπήρχε πολύς κόσμος στη χθεσινή βραδιά. Είχαμε μια πρωτότυπη πρόταση για τους πολίτες, με 14 ανθρώπους 14 διαφορετικών ευρωπαϊκών πόλεων στα ευρω-ψηφοδέλτιά μας” δήλωσε στον news247 στους 88,6 για τα 5 χρόνια του Ποταμιού.

“Τα πράγματα έχουν μία όψη όχι ευχάριστη για το Ποτάμι. Τα κόμματα όμως υπάρχουν όσο έχουν λόγο ύπαρξης. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο το τμήμα της κοινωνίας πιστεύει στη θετική συμβολή του Ποταμιού. Είπε ότι πρέπει να προβληματίσει το ότι ένας στους τρεις πολίτες δε δίνει απάντηση στο τι θα ψηφίσει στις εκλογές και εκτίμησε ότι κάποιοι από αυτούς θα ψηφίσουν Ποτάμι.

Πρόσθεσε ότι έχει κάνει την αυτοκριτική του και έχει παραδεχτεί τα λάθη του, όπως πχ δεν επέμεινε το 2015 στην κοινοβουλευτική ανανέωση του κόμματος. Τόνισε ότι τα δικά του λάθη έχουν βλάψει τον ίδιο ενώ τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ τους πολίτες.

“Πίστεψα ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει το ότι δεν έκανα οργανώσεις, ότι δεν είχαμε γραφεία και αποσπασμένους υπαλλήλους. Δεν το εκτίμησε ο κόσμος αλλά εγώ θα επιμείνω σε αυτό ακόμη και ας είναι αυτός ο λόγος που το Ποτάμι δεν θα προχωρήσει.

Για την κίνηση της “Γέφυρας” τόνισε: “Δεν έχουμε σχέση με τις γέφυρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λένε κάτι σωστό το επικροτούμε αν λένε κάτι λάθος θα το αποδοκιμάζουμε” ξεκαθάρισε ο Σταύρο Θεοδωράκης.

Σημείωσε ότι θα είναι παρών στις ευρω-εκλογές. “Εάν στις ευρω-εκλογές το Ποτάμι δεν πάει καλά, θα είναι ένα καμπανάκι για μας” παραδέχτηκε. “Δεν θα έχω ατομική πολιτική δραστηριότητα εκτός του κόμματος” κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα