Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αναβάλλεται η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος

Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αναβάλλεται η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ νοσεί με covid, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media. Δεν θα επισκεφθεί το Αγιο Όρος, αλλά δήλωσε ότι θα συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία μέσω TikTok.

Με κορονοϊό διαγνώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανέφερε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Instagram, έκανε τεστ και διαπίστωσε ότι νοσεί.

Ως εκ τούτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ακύρωσε την προεκλογική περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος όπου θα μετέβαινε με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πολύ ευχάριστα, έχουν όμως εννοείται και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του covid. Είμαι θετικός. Οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο ‘Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει. Εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία αλλη ευκαιρία. Αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω. Οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου”, ανέφερε ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης στη σχετική του ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα σήμερα είχε επισκεφθεί το Λουτράκι και την Κόρινθο, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κρήτη. Κατά το χαιρετισμό του σε πολίτες στην Κόρινθο είχε αναφέρει ότι έκλεινε ο λαιμός του, αλλά το είχε αποδώσει στις προεκλογικές ομιλίες.

Είναι η δεύτερη φορά που νοσεί με κορονοϊό ο πρόεδρος της ΝΔ. Είχε κολλήσει ξανά στις 14 Μαρτίου του 2022.

Θετικός στον κορονοϊό και ο Παύλος Μαρινάκης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε και ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

“Πριν λίγο βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορονοϊό. Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός και ελπίζω πως σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά. Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα