Τη στήριξη της ΝΔ στον Τζιτζικώστα επανέλαβε ο Μητσοτάκης

Τη στήριξη της ΝΔ στον Τζιτζικώστα επανέλαβε ο Μητσοτάκης
DIMITRIS PAPAMITSOS

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποιος βρίκσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε στο Τζιτζικώστα καλή επιτυχία και εξέφρασε την εκτίμηση του για το έργο που έχει γίνει στην περιφέρεια

Την αμέριστη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην εκ νέου υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους το 1912.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε "καλή δύναμη" στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τον προεκλογικό αγώνα των αυτοδιιοικητικών εκλογών τον Μάϊο του 2019, που, όπως είπε, έχει ήδη αρχίσει πρακτικά και ταυτόχρονα εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο κ. Τζιτζικώστας στην Περιφέρεια.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας συζήτησαν για θέματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Περιφερειακές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Mητσοτάκης: Δεν θα στηρίξουμε καμία συμφωνία που εκχωρεί γλώσσα και εθνότητα

Μητσοτάκης για κόντρα Καμμένου- Κοτζιά: Σήμερα γιορτάζει η Θεσσαλονίκη, δεν ασχολούμαστε με δυσάρεστα θέματα

SHARE:

24Media Network