Τσαπανίδου σε Οικονόμου: "Η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος"

Τσαπανίδου σε Οικονόμου: "Η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος"
ΣΥΡΙΖΑ

Στην απάντησή της προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου τον παραπέμπει στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος σχολίασε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη γνωμοδότηση Ντογιάκου για την ΑΔΑΕ και τις υποκλοπές απάντησε με μια αιχμηρή δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

"Παραπέμπουμε τον κ. Οικονόμου στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου και πλήθους νομικών επιστημόνων και συνταγματολόγων, που μιλούν για κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας της ΑΔΑΕ" αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Τσαπανίδου και συμπληρώνει:

ADVERTISING

"Αναρωτιόμαστε, μάλιστα, πώς μπορεί να επιτίθεται στον αρχηγό της Αντιπολίτευσης και να επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, την ώρα που η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος, βάλλει ευθέως κατά των θεσμών και παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς αντιπάλους, υπουργούς, δημοσιογράφους και τους αρχηγούς του στρατεύματος".

"Όταν, μάλιστα, είναι και ο ίδιος ο κ. Οικονόμου θύμα παρακολουθήσεων από τον παρακρατικό μηχανισμό του κ. Μητσοτάκη" καταλήγει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόπη Τσαπανίδου, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Υποκλοπές
SHARE:

24Media Network