ΣΥΡΙΖΑ: Τεκμηριώνεται η αίσθηση παρεμβάσεων και μεθοδεύσεων προς βουλευτές για εκλογή Προέδρου

ΣΥΡΙΖΑ: Τεκμηριώνεται η αίσθηση παρεμβάσεων και μεθοδεύσεων προς βουλευτές για εκλογή Προέδρου
ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην Περιφέρεια Αττικής και συναντήθηκε με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις καταγγελίες Χαϊκάλη περί χρηματισμού. Διαβάστε τι δήλωσε (Vid)

Για την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρα χρηματισμού του, ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι πρόκειται για σοβαρή καταγγελία, ωστόσο ζήτησε υπομονή για να δούμε τι στοιχεία υπάρχουν. Σημείωσε πάντως ότι οι δηλώσεις Σαμαρά για “μαξιλαράκια για τους 180”, έχουν δημιουργήσει ένα νοσηρό κλίμα και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει τα μνημόνια.

“Εκτιμώ ότι πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία, δεν θα κάνω καμιά παραπέρα δήλωση αν δεν δω τα στοιχεία και δεν εκτιμήσω Εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ένας δρόμος ολισθηρός, διότι επιχειρέιται να τετραγωνιστεί ο κύκλος. Όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία για τη συνέχεια των μνημονίων και ο πρωθυπουργός εξαγγέλλει ότι έχει μαξιλαράκια αντιλαμβάνεστε ότι έχει κάνει μια ολισθηρή επιλογή. Σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο”.

Ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψη στη Ρένα Δούρου παρακολούθησε στην Κουμουνδούρου τη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμένου. Στη συνέχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ανακοίνωση. 

H επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την καταγγελία απόπειρας χρηματισμού βουλευτή

“Οι καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη όχι μόνο είναι σοβαρές αλλά τεκμηριώνουν την γενικευμένη αίσθηση παρεμβάσεων, πιέσεων και μεθοδεύσεων προς τους βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναμένουμε η Δικαιοσύνη να πράξει άμεσα το καθήκον της. Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο. Να αναζητηθούν ευθύνες από τους  υπαιτίους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Η χώρα  και το πολιτικό σύστημα πρέπει να βγουν από τον βούρκο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα